Печати 
лучшие курорты для отдыха
создание сайтов

 

 

 

 

ДООЕЛ  Интегра Инженеринг Битола располага со квалитетни човечки ресурси за изведба на браваро-заварувачки услуги за секаков вид конструкии (лесна и тешка конструкција).
Конструкциите се подложени на фарбање со најсофистицирана опрема во три слоја со основна и завршна боја.
Лесната конструкција – огради, настрешници, влезни врати со вградување на електричен мотор, мебел од ковано железо и сите видови на челична дограма се изработуваат според нацрт и желба на клиентите или според наши каталози се со цел комплетно задоволување на потребите на потрошувачите.
Изведба на ремонтни активности и секаков вид на интервенции во РЕК Битола и ФЕНИ Кавадарци.
Во нашиот производен процес се вклучени апаратури од највисок квалитет и човечки фактор со атестирани познавања од областа на  зварувањето и тоа REL, MIG, TIG, AUTOGENO, атестирани од најпрестижни домашни и странски институции.
Ваквата комбинација ни овозможува квалитетно извршување на барањата на клиентите и успешна изведба на проектите.
Во текот на повеќегодишното работење се развиени и други  дејности, една од нив е комплетна изведба на електро инсталатерски работи на нови објкети, или комлетна замена на стара инсталација со нова кавлитетна и верификувана со сертификат за исправност.
Изведба на комплетна  водоводна и одводна инсталација со пластични и метални цевки.
Изведба на парногреачка инсталација  за секаков вид на парно греење.
Исто така вршиме и поврзување на  громобранска инсталација со најсовршени методи и секако со цел сигурноста на потрошувачот да биди на највисоко ниво, громобранската инсталација ќе биди проверена и за неа ќе биди даден сертификат на исправност. 

      

 

 

 

       

dejnost1

dejnost2

dejnost3

dejnost4

dejnost5

dejnost6

эффективное развитие бизнеса
отдых на море